Følgende priser blev uddelt til årets repræsentantskabsmøde:

Årets klub: Maribo Boldklub
Maribo Boldklub er kåret som ’Årets Fodboldklub 2021’.
I et meget vanskeligt corona-år har klubben startet e-sport som en ny mulighed for at skaffe flere medlemmer i klubben. De har startet et skoleprojektet på en lokal skole, og har flere indsatser rettet mod socialt udsatte familier, ligesom de har afholdt DBU Fodboldskole alle de år, den har eksisteret. Maribo Boldklub’s værdigrundlag, der skal sikre sunde og udviklende trænings- og kampmiljøer for børn og unge samt deres fokus på frivillige, viser hvorfor klubben netop er kåret til årets fodboldklub 2021.

Find ud af hvordan klubben blev overrasket

 

Årets fodboldleder: Bent Hjortebjerg, Otterup B&IK
Bent Hjortebjerg er et kendt ansigt i klubben Otterup B&IK. Igennem 40 år har han været først træner, ungdomsformand og senest formand. Bent er kendt som en formand, der ikke er bange for at tage fat, når behovet er der. Alle år har han lagt tid, sjæl og en masse tid i klubben, og det er ikke uden resultater. Med Bents hårde arbejde er det lykkes at skaffe en kunstgræsbane og senest et nyt klubhus til Otterup B&IK.

Se mere om overraskelsen her

 

Årets fodboldaktivitet: DBU Fyns store børnedag
Efter en hård tid med corona ønskede DBU Fyn igen at kickstarte børnefodbolden.
Det blev til ’Store Børnedag’ – et gratis event for klubberne, hvor en instruktør og DBU Fyns maskot Dubbi kom ud for at træne og underholde børnene. Eventet var en stor succes blandt både børn og voksne.
Hele 33 gange rykkede Dubbi og DBU Fyn ud med mange flere børnemedlemmer i klubberne efterfølgende som resultat.

Se prisoverrækkelsen her

 

Årets ’En Del af Noget Større’: BK Stjernen

Uanset køn, nationalitet eller fysiske begrænsninger så har BK Stjernen plads til alle. I et socialt belastet område i Svendborg ligger klubben, der repræsenterer hele 24 nationaliteter. ”Plads til alle” er en del af klubbens DNA. Klubbens mangfoldighed tæller dog ikke kun mange nationaliteter. Klubben tilbyder hjemløse at spille fodbold helt gratis. Derudover kan eleverne på byens specialskole ugentligt gå på plænen i klubben. BK Stjernen er udelukkende drevet af frivillige kræfter.

Havde BK Stjernen regnet det ud? Se med her

 

Årets frivillig: Ole Olesen

Kreativ, fremsynet, omsorgsfuld og inspirerende ildsjæl med et stort overblik. Sådan beskrives
Ole Olesen fra Sunds IF. I snart 25 år har han besat formandsposten i samme klub. 
Sunds IF trækkes ofte frem som et mønster-eksempel på en breddeklub. Ifølge andre folk fra klubben kan Ole Olesen tilskrives den fortjeneste. Selv er den ydmyge jyde dog ikke meget for at tillægge sig den ære.
For ham er det i stedet vigtigt, at de frivillige i klubben belønnes og værdsættes for deres indsats.

Se Ole modtage prisen her

 

 

Priser Collage (1) Fire vindere til repræsentantskabsmødet