Futsallandsholdet skal tage det næste vigtige skridt i VM-kvalifikationen, når de tirsdag d. 8. november møder Finland hjemme i Aarhus Arena. Aldrig før er holdet nået så langt i kampen om VM-billetten, og der venter både spillere og tilskuere en stor oplevelse, når kampen fløjtes i gang. Det siger holdets målmand, William Rams, der står overfor at spille sin første landskamp på hjemmebane:

”Vi glæder os helt vildt til at spille den her kamp. Udover at det er en historisk kamp, så bliver det virkelig stort at skulle spille på hjemmebane. Vi håber på, at en masse har lyst til at komme og bakke os op og skabe en fantastisk stemning i arenaen,” siger William Rams.

Udskiftninger i truppen

Holdet spillede første kamp i kvalifikationen i september mod et stærkt rumænsk hold. Selvom danskerne viste flot spil langt hen ad vejen, måtte de rejse hjem med et 1-5 nederlag.
Det er dog ikke den helt samme trup, der skal forsvare de røde og hvide farver mod Finland. Her har landstræner Nikolaj Saabye valgt at ryste posen og foretaget i alt fem udskiftninger i forhold til sidst:

”Der er rigtig meget kvalitet i dansk futsal i øjeblikket. Vi har en masse forskellige knapper, vi kan dreje på, og det er med en god fornemmelse i maven, at vi udtager det her hold, ”siger landstræneren.  

Praktisk info

Kampen spilles i Aarhus Arena d. 8. november kl. 18.

Entrépriser: 50 kr. for voksne (+16) og 25 kr. for børn. Billetter købes i døren.

Dørene åbner kl. 17

Kampen streames desuden på DBUtv.dk

Se truppen herunder 

Trupudtagelse