Oehlenschlägers bøg på Langeland, Hammershus og Nationalmuseet. Det er blot nogle af de landemærker, der bliver brugt i en særlig video, som udtager de spillere, der skal repræsentere Danmark til VM-slutrunden 2022.

Kasper Hjulmand har udtaget 21 ud af 26 mulige spillere. Der vil blive sat navn på de resterende fem spillere i løbet af denne uge og weekenden, hvor de sidste runder i de europæiske ligaer bliver spillet.

Videoen er bygget op om teksten til ”Der er et yndigt land”, hvor danske fans og kendte personligheder optræder i videoen, heriblandt tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner, skuespiller Alex Høgh Andersen og keeperlegenden Lars Høghs enke, Tine. Speaker er Klaus Berggreen, der var med til VM i 1986 - den første VM-slutrunde med et dansk herrelandshold.

Mange små detaljer
Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel ”udtages” af Tine Høgh, enke efter afdøde målmandslegende og målmandscoach Lars Høgh. Kasper Schmeichel er kommet hos familien Høgh og har tætte relationer til både Lars og Tine.

Også tidligere ejer af Hundested-flaget, Steen Andersen, bliver hyldet i filmen. Steen Andersen har været stor og velkendt landsholdsfan de sidste mange år, indtil han desværre gik bort tidligere på året. Hundested-flaget bliver vist frem af landsholdsfan, Nicolai Bryde, der selv er en stor del af fankulturen og sammenholdet.

Udover hyldest til Lars Høgh og Steen Andersen får også den Røde Mur og de danske fans stor anerkendelse i videoen. De er en stor del af Herrelandsholdet og har en kæmpe andel i holdets succes.

Se videoen ovenover.