”Alle på holdet kendte godt Shaping New Tomorrow inden og rygterne var løbet lidt i forvejen med, at det er behageligt, og samtidig meget sportsligt. Så det er perfekt timing angående branding sammen,” siger Christian Eriksen fra Herrelandsholdet om det nye tøjsamarbejde.

Både ordene fra den danske landsholdsspiller og samarbejdet skaber ikke overraskende store smil hos den administrende direktør for Shaping New Tomorrow, Kasper Ulrich 

Han fortæller, at det hele startede med, at en af spillerne selv tog kontakt til DBU, om der var en mulighed for et samarbejde.

”Vi er enormt stolte over, at vi nu kan præsentere et samarbejde med herrelandsholdet. Det her er et samarbejde med toppen af dansk elitesport. Det sender os lige et par skridt yderligere op på den nationale og internationale scene i vores fortsatte vækstambitioner – både herhjemme og i udlandet,” siger Kasper Ulrich, adm. direktør hos Shaping New Tomorrow.   

Hos DBU lægger Chef for Herrelandsholdet Christian Nørkjær ikke skjul på, at det er usædvanligt, at spillerne selv kommer og beder DBU om at række ud til en potentiel sponsor. Det sker kun, når der er tale om et helt særligt match.  

”Det er en ny type af samarbejde, som er rigtig spændende for DBU, fordi det gensidigt skaber værdi - altså også hos spillerne. Samtidig er Shaping New Tomorrow et nyt up-coming, dansk brand, der matcher DBU og landsholdet godt på alle punkter. Det er den perfekte kombination af klassisk tøj og sportstøj, ”fortæller han.  

Han suppleres af DBU’s kommercielle direktør, Tobias Hoff er glad for det nye samarbejde med Herrelandsholdet.  

“Vi oplever en kæmpe opbakning til Herrelandsholdet fra alle sider i Danmark. Den nye aftale med Shaping New Tomorrow viser holdets styrke og er samtidigt et samarbejde, hvor vi sammen kan skabe nye resultater også uden for græstæppet og gøre det med stil,” siger Tobias Hoff.  

Se mere om samarbejdet med Shaping New Tomorrow her


FAKTABOKS:

Om Landsholdskollektionen 

Landsholdskollektionen, som også vil kunne købes i Shaping New Tomorrows danske og tyske butikker, består af virksomhedens Essential-produkter. Herunder jakker, jakkesæt, skjorter mv., der alle er lavet af hightech materialer baseret på bl.a. plastflasker indsamlet fra naturen og verdenshavene. Materialet til tøjet er specialudviklet af Shaping New Tomorrow i Portugal med henblik på stor holdbarhed, slidstyrke, fleksibilitet og fuld åndbarhed.    

Om Shaping New Tomorrow  

Shaping New Tomorrow er etableret i 2015 af tre unge tøjiværksættere fra Aalborg. Virksomheden beskæftiger mere end 200 ansatte fordelt på hovedkontoret i Aalborg, det europæiske hovedkontor i Hamborg og på 10 flagskibsbutikker i de største danske og tyske byer. Shaping New Tomorrow har al produktion i Portugal, der holder ca. 200 medarbejdere beskæftiget. Drevet af ambitionen om at forene klassisk, stilet herretøj i sublim kvalitet med komfort, velvære og en aktiv livsstil har de tre stiftere siden 2015 skabt Danmarks hurtigst voksende virksomhed.