Kvindelandsholdet skulle langfredag teste VM-formen mod et af verdens bedste landshold, da Lars Søndergaards tropper tørnede sammen med Sverige i Malmø.

800 rød-hvide fans havde fundet vej til det danske udebaneafsnit og gav landsholdet en fantastisk opbakning fra første fløjt.

Det kunne mærkes inde på banen, hvor Danmark tog teten fra start og var bedst i størstedelen af første halvleg. Janni Thomsen kunne have bragt Kvindelandsholdet foran, men den danske dominans førte ikke til scoringer. 0-0 ved pausen.

Danmark fortsatte de fine takter efter pausen, hvor Amalie Vangsgaard headede et stærkt indlæg af Janni Thomsen tæt forbi det lange hjørne.

Som anden halvleg skred frem begynder Sverige langsomt at æde sig ind i opgøret, og mod slutningen af kampen var det for første gang hjemmeholdet, der pressede på. Svenskerne kunne dog heller ikke omsætte deres spilovertag til mål, og dermed lignede det en målløs affære på Eleda Stadion.

Men sådan skulle det ikke gå, for Malmø var dansk fredag eftermiddag. I overtiden sendte Katrine Veje er fint indlæg ind bagerst i feltet, hvor Stine Larsen kom svævende og pandede sejrsmålet i kassen for Danmark nede foran de jublende, danske fans.

Danmark hentede dermed en flot sejr på 1-0 over verdensranglistens nummer tre.

Kvindelandsholdet spiller allerede igen tirsdag den 11. april, hvor det går løs mod Japan på Odense Stadion. Du kan købe billetter lige her.