For 11. gang i træk er der nu udsolgt og fulde tribuner med danske fans til Herrelandsholdets hjemmekamp. 

Det er samtlige hjemmekampe siden EM-slutrunden i 2021, der nu har været udsolgt, og den store folkelige opbakning begejstrer landstræner for Herrelandsholdet Kasper Hjulmand. 

“Det danske folk viser igen sin ukuelige og uvurderlige støtte til os. Det er fantastisk, at så mange fans kommer valfartende fra hele landet til Parken for at bakke drengene op. Vi har en unik samhørighed med de danske fans, som vi aldrig må tage for givet, og vi vil gøre alt for at give noget tilbage og sammen skabe endnu en magisk aften, så vi kan tage næste skridt mod EM-slutrunden i Tyskland," siger Kasper Hjulmand. 

Det danske herrelandshold kan også se frem til massiv støtte fra de danske fans, når det tre dage senere gælder den vigtige kvalifikationskamp mod Finland i Helsinki. 

Til kampen søndag den 10. september er hele det danske udebaneafsnit med 1.600 pladser ligeledes totalt udsolgt, og den store opbakning både hjemme og ude imponerer DBU’s fankoordinator, Martin Ramtung. 

“Det er dybt imponerende, at de danske fans af Herrelandsholdet endnu engang støtter så flot op om holdet, uanset om det er hjemme eller på udebane. Grundlaget er nu lagt for endnu en kæmpe fest i Parken, og holdet kommer til at mærke opbakning fra et stort rødt og hvidt afsnit i Helsinki. Vi kan ikke takke de danske fans nok for konstant at give holdet så massivt et rygstød i jagten på at komme til EM,” udtaler Martin Ramtung. 

Salget til de kommende hjemmekampe mod Kasakhstan 14. oktober og Slovenien 17. november er netop åbnet for Dynamit-medlemmer.  

Salget til Basismedlemmer åbner den 29. august kl. 10.00.  

Du kan læse mere om billetsalget til Herrelandsholdets kampe HER.