2024 bliver et stort fodboldår, når Herrelandsholdet tager til EM i Tyskland sammen med tusindvis af danske fans og farver Tyskland rødt og hvidt.  

Nu er en vigtig brik i forårets forberedelser til slutrunden faldet på plads for Kasper Hjulmand og spillerne med to testkampe til marts på dansk jord. 

Danmark tager imod Schweiz i Parken den 23. marts klokken 20.00, og tre dage senere kommer Færøerne på besøg på Brøndby Stadion den 26. marts med kampstart 20.15. Begge kampe vises på TV 2. 

Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig over, at de to første landskampe op til EM-slutrunden nu er faldet på plads. 

»Det er fantastisk, at vi skal til EM til sommer, og forberedelserne er allerede i fuld gang. Testkampene er vigtige for os, og det er to kampe, der samlet set er rigtig gode for vores forberedelser frem mod EM. Vi bliver både matchet på et meget højt landsholdsniveau, og vi får samtidig god mulighed for at spille holdet endnu bedre sammen frem mod EM,« siger Kasper Hjulmand. 

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, glæder sig samtidig over, at det er lykkedes at sikre, at begge kampe spilles på dansk jord. 

»Interessen for at se holdet har længe været overvældende, og alle rundt om landsholdet er taknemmelige for opbakningen. Med en slutrunde lige om hjørnet ved vi, at mange gerne vil se og opleve landsholdet, og derfor har vi besluttet at spille begge kampe på hjemmebane, så endnu flere danskere får mulighed for at opleve den gode stemning og det store fællesskab til vores landskampe. Samtidig får holdet ro og mindre rejseaktivitet og dermed de optimale forberedelser til kampene,” siger Peter Møller. 

Billetsalget til kampen mod Færøerne begynder allerede i dag. Du kan læse mere på fordanmark.dk om, hvordan du kan sikre dig billetter til kampen. Billetsalget til kampen mod Schweiz begynder til februar. 

Der arbejdes samtidig på at arrangere testkampe i juni, inden holdet den 11. juni rejser til det sydlige Tyskland, hvor Slovenien venter 16. juni i Stuttgart, England 20. juni i Frankfurt, inden gruppespillet sluttes af mod Serbien i München den 25. juni. 

Her kan du læse alt om billetsalget til Danmarks kampe ved EM.