Sol, sommer og en stor dansk fanfest. Det er opskriften, når DBU åbner op for Camp Denmark under sommerens EM-slutrunde. Med 1.000 opslåede telte, madboder, barer og en masse sjove aktiviteter kommer Bad Dürkheim til at danne ramme om et stort dansk fodboldfællesskab.

”EM til sommer kan blive en kæmpe fodboldfest, både hjemme i Danmark men nu også i Camp Denmark. At vi kan byde tusinde af danske fodboldfans til Tyskland og en sommer vi forhåbentlig sent vil glemme er fantastisk. Camp Denmark er en unik mulighed for at vise, hvordan man kan skabe smil, fællesskaber og gode minder med fodbolden og landsholdet i centrum. Jeg glæder mig til at kunne byde de danske fans velkommen og se den rød-hvide fodboldfest blive til,” siger Martin Ramtung, fankoordinator i DBU.

Camp Denmark kommer til at ligge i Bad Dürkheim tæt på både Stuttgart, hvor Danmark møder Slovenien, og Frankfurt, hvor England venter.

Campen kommer til at byde på en lang række af forskellige aktiviteter og boder. Der vil blandt andet være storskærm, hvor man kan se de andre kampe fra slutrunden, badesø til de varme dage, musikalske indslag og meget mere. Derudover vil der på de danske kampdage være shuttlebusser til de nærmeste togstationer.

Billetsalget starter mandag den 18. december kl. 12.00. Det er både muligt at købe telt til den første kamp og de to første kampe. Det vil være muligt at bo i Camp Denmark både med og uden kampbillet, da kampbilletter ikke er en del af Camp Denmark-billetten. Du kan læse mere om priser, aktiviteter, parkeringsmuligheder og meget mere lige HER