Højdepunkterne fra kampen er leveret af Danmarks Radio.

Danmarks fodboldkvinder skulle tirsdag aften forsøge at slutte Tournoi de France af med en sejr, da Uruguay var modstanderen på Stade Francis Le Basser.

Det rød-hvide mandskab fik en fantastisk start på kampen. Sofie Svava gik til baglinjen og sendte et fladt indlæg ind i boksen. Her kom Sofie Bredgaard i et godt løb og sparkede sikkert bolden i kassen. Målet var Bredgaards første for A-landsholdet. 1-0 til Danmark.

Uruguay voldte dog Danmark problemer med sydamerikanernes aggressive og meget mandsorienterede spillestil. Efter et kvarter lå bolden i det danske net efter et frispark fra siden. 1-1.

Resten af første halvleg havde danskerne svært ved for alvor at få spillet til at flyde, men de rød-hvide formåede alligevel at tilspille sig flere store chancer, som blev misbrugt – og så stod træværket også i vejen to gange.

Danmark kom ud til anden halvleg i et højere tempo og større power. Det resulterede i et chancehav og to nye afslutninger på træværket. Spillet på banen mindede mere om powerplay fra ishockey; danskerne sværmede om Uruguays felt, mens sydamerikanerne ofte måtte ty til frispark og eftertacklinger for at stoppe de danske spillere. Og stillingen forblev 1-1.

Seks minutter før tid kom scoringen så, men det var ikke til Danmark. Stik imod spil og chancer tog Uruguay føringen efter en fejl fra keeper Laura Worsøe.

Men Danmark gav ikke op, og i de sidste minutter af ordinær spilletid kom forløsningen på utrolig vis. Først headede Rikke Sevecke bolden flot i mål efter et hjørnespark, og minuttet efter kanonerede Janni Thomsen bolden i kassen. Jubelrus og 3-2 til Danmark.

Kvindelandsholdet kørte sejren sikkert hjem og slutter på andenpladsen i Tournoi de France med to sejre i tre kampe.

Danmarks næste kamp er på udebane mod Sverige den 7. april i Malmø, mens årets første kamp på dansk jord spilles den 11. april på Odense Stadion.

Køb billetter til det danske fanafsnit i Sverige her.