H.C. Andersens hjemby byder op til rød-hvid fodboldfest i marts og april, når både Kvindelandsholdet og U21-herrelandsholdet skal spille spændende kampe på Odense Stadion. 

Kvindelandsholdet spiller VM-testkamp mod Japan den 11. april kl. 18.00, mens U21-herrelandsholdet møder Schweiz den 28. marts kl. 18.00. 

Lene Christensen fra Kvindelandsholdet glæder sig til kampen i Odense: 

"Jeg glæder mig rigtig meget til at spille hjemme i Danmark igen. Jeg håber på, at vi får stor opbakning fra mange fans på Odense Stadion, og så skal vi nok sørge for god fodbold. Det bliver en sjov og spændende kamp i vores forberedelser til VM,” siger landsholdskeeperen.  

Gustav Grubbe, der normalt tørner ud for Odense Boldklub og er en del af det nye U21-landshold, ser også meget frem til opgøret på sin normale hjemmebane: 

”Det vil være kæmpestort og en meget speciel oplevelse for mig at spille for Danmark i Odense, hvor jeg kommer fra og spiller til hverdag. Jeg håber og tror på, at rigtig mange fra både byen og hele Fyn vil komme på stadion og støtte holdet. Det vil være fantastisk,” siger Gustav Grubbe. 

Billetsalget til begge kampe begynder torsdag den 2. februar kl. 12.00, hvor billetter kan købes på billet.dbu.dk

Til Kvindelandsholdets kamp mod Japan vil der være fanzone ved stadion med underholdning for både store og små. Læs mere om det lige her 

Du kan løbende holde dig opdateret på kampene på de to landsholds sociale medier.