Nuværende U17-landstræner for drenge, Søren Hermansen, fortsætter som U-landsholdstræner.
Hans kontrakt stod til at udløbe til sommer, men nu har han netop sat sin underskrift på, at han forlænger samarbejdet med Dansk Boldspil-Union frem til 2025.

Ifølge landstræneren var der ikke meget betænkningstid ved at fortsætte samarbejdet.

”Det var ikke et svært valg, da tilbuddet om kontraktforlængelse kom på bordet. Jeg er begejstret for at arbejde med de unge talenter. Det er et helt unikt miljø, hvor man arbejder tæt sammen med klubber og sparrer, udvikler og rådgivere sig med de andre U-landsholdstrænere. Derfor er jeg glad for at blive, ” siger Søren Hermansen.

Talent- og Udviklingschef i DBU, Kenneth Heiner-Møller, er glæder sig også over, at Søren Hermansen fortsætter som en en del af U-landsholdenes trænerteam.

”Søren er vigtig for den fortsatte talentudvikling - både udviklingen af den enkelte spiller på U16- og U17- landsholdene, men også udviklingen af holdet. Han er meget værdsat i landsholdstrænerteamet, hvor han bidrager med erfaring og faglighed i en stærk gruppe af landstrænere. Det er en vigtig forlængelse for os,” siger Kenneth Heiner-Møller.

Søren Hermansen har været ansat i DBU siden 2017, hvor han skiftevis har stået i spidsen for U16- og U17-landsholdene på drengesiden.