Der er kort tid til, at Jan Michaelsen for første gang skal i aktion i sin nye rolle som landstræner for U23-kvindelandsholdet og U20-herrelandsholdet.

Han skal naturligvis ikke stå alene, og nu er der sat navne på den resterende del af teamet omkring de to landshold.

Assistenttræner bliver Steffen Ernemann, mens norske Frode Birkeland får ansvaret for keeperne. Steffen er nuværende Player & Team Development Coach i SønderjyskE, mens Frode er keepertræner i Esbjerg fB.

Sammen med den øvrige del af staben bliver de vigtige brikker i udviklingen af nye stjerner til Kvinde- og Herrelandsholdet. Det siger talentudviklingschef for kvinder i DBU, Anders Gerber, der ser ansættelsen af de to trænere som en stærk tilføjelse til talentudviklingen:

”Vi er glade for at have fået Steffen Ernemann og Frode Birkeland med ombord. De kommer begge med stor erfaring og kompetencer, som sammen med Jan og resten af staben skal lave et stærkt udviklingsmiljø omkring U23- og U20-landsholdene. Vi ønsker dem samt de øvrige stabsmedlemmer velkomne og glæder os til at se, hvordan de kan hjælpe de unge, dygtige spillere med at tage næste skridt i deres transitionsfase,” siger Anders Gerber.

Første samlinger bliver med U23-kvindelandsholdet i februar, hvor modstanderen er Finland i to venskabskampe. I april gælder det Island på hjemmebane.

Både U23-kvindelandsholdet og U20-herrelandsholdet samles tre gange årligt, hvor der i hver termin forventes to landskampe.

Program og staben bag holdene finder du her og her