Det var med stor spænding, at 16 drenge og piger fra årets DBU Fodboldskole i dag mødte ind i landsholdslejren. Børnene havde hver især deltaget i en konkurrence, hvor de var blevet udtrukket som de heldige vindere til at træne med nogle af stjernerne fra Herrelandsholdet.

Børnene fik først mulighed for at overvære lidt af landsholdets træning, inden de selv skulle i aktion. Det var Kasper Schmeichel, Pierre-Emilie Højbjerg, Joachim Andersen, Mathias Zanka, Andreas Skov Olsen, Morten Hjulmand og Mohamad Daramy der stod for at guide børnene igennem forskellige øvelser med bolden.

Til slut var det tid til kamp. Det var børnene mod de voksne, hvor det sidste og afgørende mål blev scoret mod Daramy, der havde taget en uvant rolle i målet. 

Efterfølgende var der tid til både autografer, billeder og ikke mindst et fælles holdfoto med spillerne fra landsholdet.  

For 10-årige Valdemar er det en dag, han ikke glemmer:

”Jeg tror, at det har været en af de bedste oplevelser i mit liv," siger den fodboldglade dreng efter træningen. 

Også for landsholdsspiller Joachim Andersen var dagen særlig:

"Det er super fedt at kunne give børnene den her oplevelse. Jeg husker selv, hvordan det var at være den alder og have nogen at se op til. Forhåbentligt kan det inspirere dem til at fortsætte med at spille fodbold og give den gas inde på banen," siger landsholdsspilleren.