Futsal Gentofte kan fejre deres niende mesterskab på 10 år, efter de lørdag aften slog Hjørring Futsal Klub i årets DM-finale.

Finalen var en gentagelse af sidste år, hvor selvsamme hold kæmpede om guldet.

Gentofte havde på forhånd gode kort på hånden, da de i den første finalekamp mod Hjørring vandt 5-0.
Men bare to minutter inde i lørdagens finaleopgør var kampen om mesterskabet igen helt åben, da Hjørring med to hurtige scoringer bragte spændingen tilbage.

Gentofte lod sig dog ikke ryste, og ved pausen var stillingen vendt fra 0-2 til 3-2.

I anden halvleg lukkede og slukkede de forsvarende mestre kampen, da Gentofte-spilleren Louis Veis bankede bolden ind til slutresultatet 4-2.

Anfører for Gentofte, Emil Scott, jubler over, at holdet igen kan løfte trofæet;

”Vi er utrolig glade for, at vi igen i år kan hænge guldmedaljen om halsen. Hjørring er en hård modstander, og de kommer stærkt ud til kampen i dag. Jeg er stolt af vores mentalitet på banen i dag, og at vi ikke lader os ryste, selvom vi kommer bagud. I stedet bliver vi ved med at bevare roen og tro på sejren, og det er derfor, at vi står her med pokalen i hånden,” siger Emil Scott.