Den 16. juni kan blive endnu en stor landsholdsdag i Parken. Det bliver nemlig med udsolgte tribuner i ryggen, når Herrelandsholdet skal spille den vigtige hjemmekamp mod Nordirland i EM-kvalifikationen.

Det er den 10. hjemmekamp i træk, at Herrelandsholdet har udsolgt, hvilket tæller samtlige kampe siden EM-slutrunden i 2021.

For Herrelandsholdets anfører, Simon Kjær, er det et stort øjeblik hver gang, at han går på banen til et fyldt Parken klædt i rødt og hvidt:

”Det er altid noget særligt at spille i Parken, og med fulde tribuner og opbakningen i ryggen er det med til at løfte vores spil. De seneste år har vi lavet store resultater på hjemmebanen og skabt øjeblikke, som holdet, jeg og de danske fans altid kan tænke tilbage på. Vi har været på en fantastisk rejse sammen, og vi håber, at vi sammen med de danske fans kan skabe endnu en mindeværdig aften i Parken og tage det næste skridt mod EM-slutrunden i Tyskland.”

Kampen mod Nordirland blev udsolgt i forbindelse med salget af billetter til de godt 55.000 fanklubmedlemmer.

Stor interesse for kampen i september

Der har også været stor interesse for Danmarks hjemmekamp mod San Marino den 7. september, hvor der allerede nu er solgt omkring 30.000 billetter. Det er stadig muligt at købe til den kamp, hvis man er fanklubmedlem. Et potentielt åbent salg, hvis der er flere billetter tilbage til den tid, starter den 17. august.

Der er potentiale for endnu en festdag i Parken mod Nordirland, siger DBU’s fankoordinator, Martin Ramtung:

”En fredag i juni med et fyldt Parken. Det kunne ærlig talt ikke blive meget bedre, og det skaber grundlaget for endnu en festdag for de danske fans. Til kampen holder vi Flagdag, så Parken bliver også fyldt med rød-hvide farver. Vi sætter pris på hver og en, der med deres opbakning er klar til at hjælpe vores landshold tættere på EM næste år.”

Det er ikke kun på hjemmebane, at der er stor interesse for at se Herrelandsholdet. Billetterne til de danske afsnit til udebanekampene mod Finland i september og Nordirland i november er allerede udsolgte, mens kampene mod San Marino og Slovenien nærmer sig det samme. Der er deadline for køb af udebanebilletter til Slovenien den 2. juni.

Læs mere om Flagdag til kampen mod Nordirland her.