Det er dog en meget lige kamp, hvor begge hold har flere store chancer. Ukraine kommer dog bedst fra start på stadionet i tyrkiske Belek, der danner ramme for fredagens testkamp mellem de to hold.

Efter 22 minutter bringer Ukraines EM-hold sig i front. Før pausen har Danmark dog mulighed for en udligning, men Wahid Faghir rammer stolpen i forsøget på at få Danmark tilbage i opgøret. I stedet er det Mathias Kvistgaarden, der kort inde i 2. halvleg bringer balance i regnskabet. 1-1 efter 47 minutter.

Ukraine viser dog god form inden sommerens slutrunde og bringer sig igen foran, inden Maurits Kjærgaard igen får vist, at de unge danskere sagtens kan være med i kampen. Danmarks anfører scorer sikkert til 2-2 på det andet straffespark der bliver tildelt Danmark.

Alligevel lykkedes det UKraine at lukke kampen i de døende slutmintter på en andenbold foran mål, trods en fin indledende redning af Filip Jørgensen i det danske mål. Derfor ender kampen også 3-2 til Ukraine.

Danmark møder Schweiz med den nye U21 årgang allerede på tirsdag i Odense, hvor billetter kan købes på www.billet.dbu.dk.