Til sommer afholdes herrernes EM-slutrunde for U21-landshold i Rumænien og Georgien, og det bliver med dansk deltagelse blandt dommerne.

UEFA har nemlig udpeget Morten Krogh som en af hoveddommerne ved slutrunden. Det er første gang, at der er en dansk dommer ved en U21-slutrunde siden 2009, hvor Peter Rasmussen blev udtaget.

Det er derfor også en nyhed, som glæder formanden for dommerudvalget, Michael Johansen, rigtig meget:

”Det er en virkelig stor nyhed. Selvfølgelig særligt for Morten Krogh, der har fortjent den her mulighed, men det er også stort for den fortsatte udvikling af vores internationale topdommere. Jeg er glad for at se, at UEFA har lagt mærke til det høje niveau, som Morten Krogh har leveret gennem en længere periode. En deltagelse i en slutrunde er en unik mulighed, og jeg er sikker på, at Morten vil gøre det rigtig godt og repræsentere den danske dommerstand på den bedste måde,” siger Michael Johansen.

Morten Krogh skal dømme kampe ved sommerens slutrunde med linjedommerne Dennis Wollenberg og Steffen Bramsen ved sin side.

Morten Krogh er også meget glad for at få muligheden for at dømme ved slutrunden i Rumænien og Georgien til sommer:

”Jeg er meget glad for og virkelig stolt over, at jeg har fået den her fantastiske mulighed. Det er sådan nogle internationale topopgaver, som man som dommer drømmer om at få, og jeg føler mig helt klar til udfordringen. Samtidig ved jeg, at slutrunden også vil give os en vigtig erfaring, som vi kan bruge til at højne vores niveau endnu mere fremadrettet,” siger Morten Krogh.

Slutrunden starter den 21. juni og løber frem til den 8. juli.

U21-landsholdet missede desværre kvalifikationen, da de samlet tabte i playoffkampene mod Kroatien i efteråret efter straffesparkskonkurrence.