Kvindelandsholdet jagter drømme og uforglemmelige øjeblikke, når holdet til sommer spiller for Danmark til et VM i Australien og New Zealand.

Danmark fortsætter forberedelserne til sit første VM i kvindefodbold i 16 år med to vigtige testkampe i april mod Sverige i Malmø og Japan i Odense. Landstræner Lars Søndergaard har nu udtaget truppen på 24 spillere til de to kampe.

I den danske trup er Katrine Veje fra Everton FC for første gang siden landskampen mod Australien i oktober. Veje gjorde for comeback efter flere måneders skadesforløb.

Ud over Katrine Veje er Olivia Holdt fra FC Rosengård og Mille Gejl fra North Carolina Courage nye ansigter på holdet sammenlignet med den seneste trup i februar.

"Vi glæder os først og fremmest til at spille hjemme i Danmark igen og mærke opbakningen fra de danske fans. Vi får allerede en forsmag på opbakningen i Odense med de over 500 danskere, der vil være på plads på lægterne i Malmø. Det er fantastisk,” siger Lars Søndergaard.

”Vi havde en god træningsturnering i Frankrig mod nogle stærke modstandere, hvor vi fik taget positive skridt i vores forberedelser til VM. Nu glæder vi os til at bygge videre på det og blive testet på et højt niveau mod to af verdens bedste landshold i Sverige og Japan.”

Kvindelandsholdet møder Sverige fredag den 7. april på Eleda Stadion i Malmø. Den 11. april gælder det Japan på Odense Stadion.

Billetter til kampen mod Japan finder du her. Du kan desuden læse mere om fanaktiviteter før kampen på fordanmark.dk.

Se den danske trup herunder:

Trup - testkampe april 2023