Herrelandsholdet var mandag aften i aktion igen, da Nordirland tog imod danskerne på hjemmebane i Belfast. Danmark havde få dage forinden kvalificeret sig til EM 2024 i Tyskland, og der var derfor ikke mere end rangliste-point og æren på spil i opgøret.

Det var hjemmeholdet, som kom til den første store chance. Efter syv minutter hamrede en nordirer bolden på træværket. Resten af første halvleg sad Danmark på kampen, men det kneb med at skabe chancer.

Anden halvleg startede som første, hvor Nordirland fik en god chance i de første minutter. Denne gang lykkedes det dog ikke Herrelandsholdet at få overtaget efter den fine nordirske start efter pausen. Der blev kortere mellem fejlene, og det blev straffet efter en times spil. Isaac Price blev sendt afsted på en kontra, hvor han fandt sig alene med Kasper Schmeichel. Nordireren sparkede bolden i det korte hjørne, men Schmeichel formåede ikke at holde kuglen ude af målet.

Kasper Hjulmand foretog udskiftninger og et formationsskifte, men det var ikke nok til at puste liv i det danske spil. Ti minutter før tid gik det igen galt, da en nordirsk kontra overrumplede Danmark. Dion Charles stod umarkeret i feltet, og han færdiggjorde arbejdet til slutresultatet 2-0.

I kampen fik Matthew O’Riley sin landsholdsdebut foran de 1.200 medrejsende danske fans.

Yussuf Poulsen og Thomas Delaney spillede deres kamp nummer 75 for Herrelandsholdet. Jonas Wind fik sin kamp nummer 25.

Mohamed Daramy blev kåret til Man of the Match.