Kvindelandsholdet har braget igennem Nations League med fire sejre i fire kame i jagten på kvalifikation til OL 2024. Holdet går derfor ind til de sidste to – og meget afgørende - kampe mod Tyskland og Wales med gode kort på hånden.

Nu har landstræner Andrée Jeglertz udtaget den trup, der skal spille for at vinde gruppen og sikre avancement til Nations League Finals i februar, hvor der er OL-billetter på spil.

I truppen er Janni Thomsen med igen for første gang siden VM, efter hun har været ude med en skade. Derudover er den 19-årige keeper, Alberte Vingum, udtaget til en officiel samling for første gang. Iblandt de 23 spillere der også genvalg til unge spillere som Karoline Olesen og Isabella Obaze.

Andrée Jeglertz ser frem til de to spændende kampe:

”Kampene mod Tyskland og Island bliver to finaler i jagten på OL, og vi glæder os meget. Med de fire sejre i gruppen har vi vist, at vi kan udfordre og slå nogle af Europas bedste landshold, og derfor tror vi også på, at vi kan gøre det færdigt. Jeg glæder mig samtidig over at mærke den store opbakning fra de danske fans til begge kampe,” siger Andrée Jeglertz.

Kvindelandsholdet møder Tyskland på udebane i Rostock fredag den 1. december, hvor flere end 200 rød-hvide fans allerede har sikret sig en plads på lægterne. Du kan booke din plads på busturen til udekampen i Rostock via landsholdsrejser.dk, eller du kan selv købe billet til opgøret lige her.

Danmark slutter af den 5. december hjemme på Viborg Stadion, hvor Island er modstanderen. Her sørger Forenet Kredit for fri entré, og du kan hente din billet lige her. Til kampen vil der desuden være julestemning i fanzonen, varme fleecetæpper til de 3.000 første fans på tribunerne og fyrværkeri før kampstart.

Se truppen herunder:

Truppen Nations League november-december 2023