Der venter en vigtig opgave for det danske U21-landshold, når holdet møder Wales på udebane i EM-kvalifikationen. Inden da venter en spændende testkamp mod Marokkos U23-landshold, der forbereder sig til sommerens OL i Paris.

I den danske trup er flere spillere tilbage fra skade og karantæner. William Bøving fra Sturm Graz er blevet sin skade kvit, mens både Alexander Busch og Lucas Hey er tilbage fra de karantæner, de fik i kampen mod Wales på Vejle Stadion.

Landstræner, Steffen Højer, er spændt på de to store kampe.

”Der venter os uden tvivl to store opgaver til denne samling. Marokkansk fodbold er i fremgang, hvilket vi blandt andet så ved seneste VM-slutrunde, så der venter der os en god test dér. Vi har siden lodtrækningen vidst, at kampen på udebane mod Wales ville blive en stor udfordring. I vores seneste kamp mod dem viste holdet stor holdånd, efter vi fik udvist to mand, så vi glæder os til at møde dem igen. Jeg har dog en stor tiltro til holdet og ser frem til de to kampe,” siger Steffen Højer.

Opgøret mod Marokko spilles i Alicante, Spanien, den 16. november kl. 15.00. EM-kval-kampen mod Wales spilles mandag den 20. november kl. 19.00, og du kan se kampen direkte på vores landsholdsunivers, Fordanmark.dk.

Se hele den danske trup herunder.

U21 Trup November