Kvindelandsholdet jagter kvalifikation til OL 2024 i Paris, når holdet først møder Tyskland på udebane den 1. december og Island på Viborg Stadion den 5. december.

Nu blinker de røde lamper i Viborg, for Danmarks hjemmekamp mod Island er udsolgt. Det glæder Martin Ramtung, fankoordinator i DBU:

”Det er helt fantastisk, at vi i samarbejde med DBU’s officielle partner, Forenet Kredit, kan melde udsolgt til kampen mod Island, hvor der venter Kvindelandsholdet en kæmpe opbakning på hjemmebanen i jagten på OL. Vi opretter en venteliste for de fans, der gerne vil med på lægterne, men ikke har fået billetter. Vi håber, at fans, som har hentet billetter og ikke kommer på stadion, vil frigive deres billetter til glæde for andre fans,” siger Martin Ramtung.

Forenet Kredit har sørget for fri entré til kampen mod Island, hvor der også vil være julestemning i fanzonen, varme fleecetæpper til de første 3.000 på stadion og fyrværkeri før kampstart.

Fans, der ikke har sikret sig en billet til kampen, kan skrive sig på ventelisten lige her.

I samarbejde med landsholdsrejser.dk er det også muligt at komme med bus tur/retur fra Valby i København til Viborg. Turen er inklusiv kampbillet – og med stop i Køge, Ringsted, Slagelse, Odense og Vejle. Book din plads her.