Kvindelandsholdet tager i næste uge hul på landsholdsåret 2024 med en samling i Marbella, hvor holdet skal forberede sig på EM-kvalifikationen, der begynder til april.

Samlingen i det sydspanske kulminerer med en testkamp mod Østrig den 28. februar, som kan ses på DR2.

Landstræner Andrée Jeglertz har nu udtaget en trup på 26 spillere, hvor to mulige debutanter er iblandt de udvalgte. Keeper Amanda Brunholt fra FC Nordsjælland og midtbanespiller Jóhanna Fossdalsá er udtaget for første gang og kan få debut mod Østrig.

I truppen er der også comeback til Pernille Harder, der missede de to sidste landsholdssamlinger i 2023 på grund af en skade. Emma Snerle er også tilbage igen for første gang siden VM, efter hun har døjet med en længerevarende skade.

Andrée Jeglertz glæder sig til samlingen:

”Vores 2023 sluttede ikke, som vi havde drømt om. Nu starter vi på en ny rejse, hvor målet er kvalifikation til EM i 2025, og vi glæder os alle til at komme i gang igen. Samlingen giver rig mulighed for at træne og implementere vores spillespil endnu mere, så vi er helt klar, når EM-jagten starter til april,” siger Andrée Jeglertz.

Kvindelandsholdet samles er samlet fra den 19. til 29. februar. Opgøret mod Østrig sparkes i gang 28. februar kl. 16.30.

Danmarks modstandere i EM-kvalifikationen findes den 5. marts ved en lodtrækning i UEFA. Du kan følge Kvindelandsholdets rejse mod EM og blive opdateret på billetsalg og fanaktiviteter på landsholdsuniverset ForDanmark.dk.

Se truppen herunder:

Trup februar 2024