Fra slutningen af 1960’erne og starten af 1970’erne var Ulrik Le Fevre en af de bedste fodboldspillere. Ikke kun blandt danske spillere, men også internationalt set. Han er et stort kapitel i den danske fodboldhistorie.

Derfor var det også fuldt fortjent, at han i 2022 blev hyldet foran et udsolgt Parken, da DBU’s formand, Jesper Møller, overrakte ham beviset på, at han var blevet indlemmet i Fodboldens Hall of Fame

Ulrik Le Fevre er nu gået bort i en alder af 77 år.

Ulrik Le Fevre spillede for tre forskellige klubber, i tre forskellige lande og vandt mesterskabet med dem alle. I Danmark, Tyskland og Belgien. En unik præstation.

Han var teknisk begavet og havde samtidig en næse for, hvor målet stod. Det var noget, som gavnede hans barndomsklub Vejle Boldklub i slutningen af 1960’erne, hvor han var en stor profil.

Han imponerede da også så meget, at VfL Borussia Mönchengladbach fra den tyske Bundesliga ham til klubben i 1969, og det blev en succes med det samme. Allerede i sit første år var han med til at vinde klubbens første tyske mesterskab.

Det blev startskuddet til en storhedstid for klubben, hvor Ulrik Le Fevre også i en periode var holdkammerat med Allan Simonsen.

Fra Tyskland rejste han til Belgien og storklubben Club Brugge, hvor det blev til tre mesterskaber på fem år samt en UEFA Cup-finale mod Liverpool.

Ulrik Le Fevre afsluttede karrieren i sin barndomsklub Vejle Boldklub, hvor han også vandt det danske mesterskab.

På landsholdet blev det til 37 landskampe og 7 mål i perioden fra 1965 til 1976.

Æret være hans minde.