Det danske eLandshold skal søndag til europamesterskabet i efodbold og forsøge at vinde guld ved UEFA eEURO. Det hele foregår i Tysklands hovedstad Berlin, hvor Danmark er oppe mod stærke nationer som Norge, Tyskland, Ukraine, Spanien, Italien, Israel og Tyrkiet.

Landstræner Dennis Nordenbøl ser frem til slutrunden:

”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med turneringen på søndag. Ambitionen og drømmen er, at vi kan rejse hjem med trofæet, men det er otte stærke lande, som deltager i Berlin, så det bliver meget spændende at blive matchet op mod de bedste i Europa. Vi ved dog, at Anders har kvaliteterne til at lave noget stort.”

Det er første gang, at UEFA afholder eEURO, og Anders Vejrgang bliver derfor den første dansker til at repræsentere de rød-hvide farver ved den nye turnering. Og det glæder han sig til:

”Jeg elsker at spille for Danmark i de største turneringer, og jeg tror på, at jeg har en god chance mod dem alle. Jeg glæder mig bare til at komme i gang og vise, hvad jeg kan. Vi har haft en god optakt til EM, og nu handler det bare om at levere på dagen,” siger Anders Vejrgang, der i øvrigt er verdensmester i efodbold for klubhold.

Danmark spiller sin første kamp ved eEURO kl. 16.15 søndag d. 7. juli mod Ukraine. Landene dyster om titlen som europamester og en samlet præmiepulje på 685.000 kroner. Europamesteren går hjem med 200.000 danske kroner.