Danskerne er vilde med at tage til landskamp og opleve stemningen, når Rasmus Højlund, Joachim Andersen og alle de andre danske drenge på Herrelandsholdet kæmper for Danmark og de rød-hvide farver sammen med de danske fans.

Testkampen mod Sverige Grundlovsdag er nu udsolgt efter kun få dage i løssalg, og til testkampen mod Norge på Brøndby Stadion på lørdag er det også meget tæt på, at de røde lamper kan tændes.

Den store interesse kommer oven i, at mere end 50.000 danskere har sikret sig billetter til Danmarks tre indledende EM-kampe i Tyskland, og den massive opbakning fra danskerne imponerer fankoordinator i DBU Martin Ramtung.

“Vi oplever en kæmpe interesse fra danskere over hele landet og i alle aldersgrupper for at komme ind og opleve stemningen og fællesskabet omkring Herrelandsholdet. Det er helt unikt, at vi kan sælge over 60.000 billetter til to testkampe på tre dage på dansk jord. Vi er ydmyge og enormt glade for den massive støtte fra de fantastiske danske fans,” siger Martin Ramtung.

Landstræner Kasper Hjulmand er begejstret for den store opbakning til holdet.

“Det er de danske fans, vi spiller for. Vi spiller for børnene, for danskere i alle aldre og i alle dele af landet, og vi drømmer om at skabe noget stort sammen med folket. Vi er taknemmelige og ydmyge over den kæmpe støtte, vi oplever, og det er lige det brændstof, vi har brug for til EM. Vi vil gøre alt for at give noget tilbage og for at skabe store oplevelser i Tyskland og til de rød-hvide fester herhjemme,” siger Kasper Hjulmand.

De to testkampe sendes på TV2, og er du interesseret i nogle af de sidste billetter til kampen mod Norge, kan du besøge fordanmark.dk.

Danmarks første kamp ved EM er den 16. juni i Stuttgart.