Forberedelserne til EM-slutrunden i Tyskland intensiveres i næste uge, når landstræner Kasper Hjulmand samler en række spillere til fire træningspas i en precamp i Brøndby. 

Ved træningerne vil deltage en blanding af spillere, som har brug for at holde sig i gang, efter klubsæsonen er afsluttet, og spillere, som er udtaget til U21-landsholdet. 

Nogle spillere vil deltage alle dage, mens andre kun vil deltage i nogle af træningerne, alt efter den enkeltes behov for at få trænet. 

Kasper Hjulmand ser frem til de fire dage. 

”Spillerne brænder ligesom os andre efter at komme i gang med EM og jagte en rød-hvid fest i Tyskland og herhjemme, og fire træninger under gode forhold er en rigtig god indledning på vores EM-forberedelser. Vi kan holde spillerne i gang med god og intens træning, få set nærmere på deres fysiske tilstand, og samtidig har de mulighed for at slappe af med deres familier efter træning,” siger han. 

Torsdag den 30. maj udtager Kasper Hjulmand EM-truppen på 26 spillere, som møder ind i Helsingør den 3. juni. Spillerne i precampen er i spil til EM-truppen, ligesom der også er spillere, som ikke deltager i precampen, der er i spil til EM-truppen. 

Skulle der opstå skadesproblemer for spillere i forbindelse med samlingen i Helsingør, kan der ændres i truppen, inden 26-mandstruppen skal indleveres endeligt til UEFA den 7. juni. 

Men helt frem til den første EM-kamp vil der i tilfælde af en større skade, der holder en spiller ude af hele EM, også kunne udtages en ny spiller. 

Efter den første kamp ved EM kan der ikke ændres i truppen med undtagelse af, hvis en målmand bliver skadet. 

Træningerne i precamp er lukket for offentligheden. Den 3. juni skydes EM-lejren i gang med en åben træning, som du kan læse meget mere om her. 

Danmark spiller testkampe på hjemmebane den 5. juni mod Sverige i Parken og mod Norge den 8. juni på Brøndby stadion. Det er stadig muligt at sikre sig billetter til begge kampe og være med til at sende holdet godt afsted til EM-slutrunden i Tyskland. 

Læs mere her om, hvordan du sikrer dig billetter. 

Danmarks første kamp ved EM er 16. juni mod Slovenien i Stuttgart.