Der var stor fest i Hjørring, da Hjørring Futsal tog DM-trofæet med retur til hjembyen efter sejren over Futsal Gentofte, der ellers har vundet trofæet de sidste seks år.

Den første af de to finalekampe blev spillet i Hjørring, hvor hjemmeholdet sikrede sig en overbevisende 6-0 sejr over Futsal Gentofte. I returopgøret i Gentofte fortsatte Hjørring de gode takter, hvor de vandt 1-0 over Gentofte. Målet blev sat ind af liga-topscoren, Mads Falck, som fandt vej til nettet 29 gange i løbet af sæsonen.

Dermed kunne nordjyderne løfte deres første DM-trofæ. Det var samtidig første gang, at et jysk hold har vundet danmarksmesterskaberne i futsal.

Finalernes bedste spiller blev Hjørrings målmand William Rams, som var en meget glad mand, da dommeren fløjtede for sidste gang.

”Det var en kæmpe forløsning endelig at få mesterskabet hjem, som så mange mennesker i den her klub har arbejdet på i mange år. Det var fantastisk at dele oplevelsen med 300 medrejsende Hjørring-fans, der var taget på tværs af landet for at støtte os - og så fik vi en vanvittig velkomst lørdag nat, da vi ankom til Hjørring, hvor lige så mange tog imod os med sang, romerlys, fyrværkeri og flag. Man kan virkelig mærke, at det ikke bare betyder noget for os som hold, men for hele byen! Nu glæder vi os til, at vi sammen skal ud at prøve kræfter med Champions League,” fortæller William Rams, som også er sidste skanse på det danske futsallandshold.

Foruden guldet har Hjørring Futsal også sikret sig en plads til næste års Champions League.