Danmark kom godt ud af starthullerne på Brøndby Stadion, hvor Kasper Dolberg var tæt på at bringe danskerne i front efter halvandet minut.

Efter otte minutter kunne Pierre-Emile Højbjerg, i sin landskamp nummer 75, sparke Danmark på sejrskurs. Anders Dreyer fik fat i kuglen efter et færøsk forsvarskoks, hvorefter han lagde den til rette for dagens anfører, som sparkede den knastørt op i nettaget. 1-0 til Danmark.

Første halvleg bød på mange fine chancer til danskerne, men det kneb med at få bolden over mållinjen.

Danmark kom fint ud til anden halvleg, hvor de fik underkendt et mål inden for de første tre minutter.

Kort tid efter var Mohammed Daramy på pletten, hvor han med et akrobatisk hop sparkede Eriksens flotte indlæg i kassen. 2-0 efter 52’.

Danmark var generelt set mest på kuglen i hele opgøret, men det lykkedes ikke at passere den færøske keeper mere end to gange.

Gustav Isaksen fik sin landsholdsdebut i opgøret, da han kom på banen efter en times spil.

I kampen scorede Mohamed Daramy sit første mål i rødt og hvidt.

17.332 tilskuere havde fundet vej til lægterne på Brøndby Stadion.

De mange fremmødte danskere kårede dagens anfører, Pierre-Emile Højbjerg, til kampens spiller.