Forkort vejen til EM 2020: Salget af sæsonkort er skudt i gang

Vil du opleve Herrelandsholdet på tætteste hold – både i EM-kvalifikationen og til EM i 2020 - er det nu, du skal være med. Salget af sæsonkort er netop skudt i gang, der er rift om billetterne, og der er masser af argumenter for at være med.

Forkort vejen til EM 2020: Salget af sæsonkort er skudt i gang
Af: DBU Kommunikation

En kæmpe mulighed venter for Herrelandsholdet og de danske fodboldfans. EM-slutrunden i 2020 skal blandt andet spilles i Telia Parken i København, og hvis det danske herrelandshold kvalificerer sig til slutrunden, venter to kampe på eget græs.

”En fantastisk fodboldfest ligger forude, og Herrelandsholdet skal med til EM næste år. Vi håber på at fylde Parken til kvalifikationskampene, for fansene spiller en kæmpe rolle i at løfte holdet og levere de store øjeblikke,” siger DBU’s fodbolddirektør Peter Møller.

De sidste par dage har det været muligt for nuværende sæsonkortholdere at gentegne deres sæsonkort til den kommende kvalifikation, og det tilbud har stort set alle benyttet sig af. Der har været en sand telefonstorm fra fans, der ønsker at være med til kvalifikationskampene på hjemmebane, og det betyder også, at de får en fordel, når billetterne til selve slutrunden skal fordeles.

For hvis man ønsker at overvære EM-kampene i Parken næste sommer, er det vigtigt at være med på rejsen allerede nu. Billetterne til fans bliver nemlig opdelt i to puljer.

Den ene pulje tilbydes til de fanklubmedlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint ved for eksempel at se kampe på hjemme- og udebane. Som sæsonkortholder er du automatisk medlem af fanklubben.

Den anden pulje fordeles blandt de resterende fanklubmedlemmer gennem lodtrækning, men chancen for at blive trukket vil igen være større for dem, som har set flest kampe på stadion.

Hvis der efterfølgende stadig er tilgængelige billetter, vil de blive sat til offentligt salg.

Derfor skal man være med nu, mens sæsonkortsalget brager afsted. Der er rift om pladserne i Telia Parken, men der er stadig plads til dig, så du kan få en større chance for at få billetter til EM-kampene i Danmark næste sommer.

”Vi ønsker at belønne de mest loyale fans, når billetterne til EM skal fordeles. Derfor bliver de fordelt efter den plan, at de fans, der har vist størst loyalitet ved for eksempel at se flere kampe på stadion og har medlemskab af fanklubben, får størst mulighed for at købe billetter til slutrunden. Det er mest fair, så derfor håber vi, at alle fans kommer i Parken og støtter op om holdet, så vi kan få skabt en fantastisk EM-kvalifikation og sidenhen en stor fodboldfest næste sommer,” siger Peter Møller.

Et sæsonkort kan købes fra 780 kroner og giver adgang til Herrelandsholdets fire EM-kvalifikationskampe i 2019.

7. juni, klokken 20.45: Danmark-Schweiz
10. juni, klokken 20.45: Danmark-Georgien
12. oktober, klokken 18.00: Danmark-Schweiz
15. november, klokken 20.45: Danmark-Gibraltar

Log ind