Årets 3F Superligaspiller 2020

Rasmus Falk

Rasmus Falk, F.C. København

Rasmus Falk har efter en tilvænningsperiode til sin nye rolle på midten markeret sig som en af ligaens bedste kreative midtbanespillere. Flere modspillere i 3F Superligaen har prøvet det ene øjeblik at have haft styr på Falk for så det næste øjeblik at skulle indhente ham. Han kan vende på en tallerken, og så er han dygtig pasningsspiller. Det kunne man blandt andet se i seneste sæson, hvor han var en af de spillere i ligaen med den højeste procent af succesfulde afleveringer.

.

Anders Dreyer

Anders Dreyer, FC Midtjylland

Anders Dreyer har ikke skulle bruge mange minutter på at vænne sig til 3F Superligaen efter nogle år i udlandet. Han er kommet direkte ind på et guldvindende FC Midtjylland mandskab, og har markeret sig som en af de bærende profiler. På trods af en rolle ude på højre kanten, så formår Dreyer stadig at bidrage med en masse mål og assist. Det er især Dreyers hurtighed og teknik, der volder forsvarsspillerne problemer.

Alexander Scholz

VINDER: Alexander Scholz, FC Midtjylland

Alexander Scholz har haft et år med fart på. Han har vundet det danske mesterskab, og så har han hjulpet FC Midtjylland i deres første Champions League gruppespil. I gruppespillet blev han på trods af rollen som forsvarsspiller midtjydernes topscorer, hvilket vidner om de kvaliteter som Scholz besidder.
Scholz har udmærket sig ved at holde et rigtig højt niveau over en længere periode, og det er ikke tilfældigt, at han er den markspiller i FC Midtjylland, som har spillet flest minutter det seneste år.

Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko, FC Midtjylland

Erik Sviatchenko har haft gang i endnu et forrygende år 2020 for de forsvarende danske mestre.. Den midtjyske kaptajn har haft en bærende rolle i en FC Midtjylland defensiv, som lukkede med afstand færrest mål ind i mesterskabsspillet. Som modspiller er det svært at komme udenom Erik Sviatchenko. Han er ikke blot fysisk stærk, men også hurtigt i tanke og i handling. Derudover er han et centralt våben på FC Midtjyllandss offensive hjørnespark

 

ÅR SPILLER KLUB
2019 Carlos Zeca FC København
2018 Robert Skov FC København
2017 Emiliano Marcondes FC Nordsjælland
2016 Thomas Delaney FC København/Werder Bremen)
2015 Erik Sviatchenko FC Midtjylland/Celtic 
2014 Pione Sisto FC Midtjylland
2013 Andreas Cornelius,   FC København 
2012 Nikolai Stokholm FC Nordsjælland
2011 Dame N'Doye FC København
2010 Atiba Hutchinson FC København
2009 Jakob Poulsen AGF
2008 Djiby Fall OB
2007 Jesper Grønkjær FC København
2006 Tobias Linderoth FC København