Vil du spille Fodbold for Hjertet?

FFH - Kjærbye 10 Foto: Anders Kjærbye

Motion behøver ikke at føles hårdt og kedeligt, når du er i godt selskab med ligesindede på 'Fodbold for Hjertet'. Her handler det om at hygge sig og have det sjovt med holdkammeraterne, mens du gør noget godt for din sundhed.

Du behøver ikke at være en Laudrup eller en Schmeichel for at få succes med motionsfodbold. På 'Fodbold for Hjertet' er der både plads til den absolutte nybegynder og til dig, der har en fortid som semi-prof på grønsværen.

Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på 'Fodbold for Hjertet': Trænerne er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til alle på holdet.

Det er ikke kun nye venskaber, oplevelser og mere energi, som 'Fodbold for Hjertet' kan give dig. Fodbold er ikke kun godt for dit hjerte, men er også en rigtig god måde at komme i fysisk form på. Træningen er god og varieret, og du træner både styrke, kondition og udholdenhed.

Hvis du ønsker at blive spiller på et Fodbold for Hjertet hold, så kan du se en oversigt over de eksisterende hold ved at klikke HER

Er der ikke et hold i nærheden af dig, kan du altid skrive til os for at høre om der skulle være planer om opstart af hold, eller om der er andre lignende tilbud som kan være et alternativ for dig.  Du kan kontakte os ved at sende en mail til: fodboldforhjertet@dbu.dk