Hvad er VM i straffe?

VM I STRAFFE 2024 ER UDSOLGT!

Succes-konceptet gentages, når VM i Straffe vender tilbage d. 13. januar 2024 i Hafnia-Hallen, København. 

Sammensæt dit ultimative hold med fire af dine holdkammerater, og tilmeld jer årets fedeste turnering og vær med i kampen om trofæet - forudsat, at I er gode nok!

Der sparkes på et 11-mandsmål, og underlaget i Hafnia-Hallen er kunstgræs. Her kan der både benyttes almindeligt fodtøj og fodboldstøvler med knopper, og målmanden kan uden problemer kaste sig efter bolden.

VM i Straffe er for alle over 16 år, og det koster kun 500 kr. pr. hold at tilmelde sig. I deltager ved at stille med et hold på fem deltagere til turneringen, hvor én af jer også tager rollen som målmand.

Turneringen spilles i Hafnia-Hallen i København d. 13. januar fra kl. 12-18. Det bliver en fantastisk dag fyldt med spænding, konkurrence og fodboldglæde.

Der kan maksimum tilmeldes 128 hold. Ved 128 tilmeldte hold spilles der efter VM strukturen på fire forskellige baner. På hver bane er 32 hold, der bliver opdelt i otte puljer af fire hold. De to bedste i hver pulje går videre til knockout-kampene.

Ved færre tilmeldte hold bliver der stadig lavet en turneringsform med gruppespil efterfulgt af knockout -kampe - blot med færre puljer. 

De fire bedste hold fra hver indledende runde kvalificerer sig til den store finalerunde, hvor vi finder vinderne af et fodbold rejsegavekort på 25.000 kr. fra Travel Sense.

Rækken til VM i Straffe er en mixrække, hvor alle, uanset køn, er hjertelig velkomne til at deltage.

Læs alle reglerne her

Ud over VM i Straffe er der også masser af gratis fodboldaktiviteter for alle aldre;

  • Fodbolddart
  • Speed cage
  • Præcisionsskud 
  • Konkurrencer med fede præmier

Desuden vil der være sat en storskærm op, så det er muligt at følge med i dagens fodboldkampe!

Det bliver et brag af en fodboldfest, og vi glæder os til at se JER! 

20230114FB K536