Den danske start 11'er mod Tyrkiet

Det danske U21-landshold løber om kort tid på banen i Vejle til en sidste test før det virkeligt gælder. Den betyder, at to spillere får debut fra start. Se hele startopstillingen her.

I går kan man næsten godt kalde Dag 1 for det danske U21-landshold. Godt nok har størstedelen af truppen været samlet siden mandag. Men søndag VAR første gang hele EM truppen var samlet, da de sidste spillere søndag formiddag vendte tilbage efter A-landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Island. Det blev efterfølgende til et enkelt træningspas søndag aften før det  altså i aften gælder generalprøven mod Tyrkiet klokken 20.00.

Danmark møder det tyrkiske ’A2-landshold’ – et B-landshold, med spillere fra årgang 87,88 og 89. Aftenens modstander er dermed en optimal test af form og fysik for de danske U21-drenge.

Danmark stiller med 22 mand i truppen, da Søren Frederiksen var særdeles uheldig med et vrid i knæet ved gårdsdagens træning. Derfor må han nøjes med at se kampen fra tribunen i dag. FCK-spilleren er blevet scannet tidligere i dag, og så snart der ligger en afklaring vil dette blive meldt ud her på siden.

Den danske startopstilling

16 Mikkel Andersen, Reading
3 Mathias Jørgensen, FC København
4 Andreas Bjelland (C), FC Nordsjælland
5 Nicolai Boilesen, Ajax Amsterdam
7 Daniel Wass, Brøndby
8 Mike Jensen, Brøndby IF
9 Nicolai Jørgensen, Bayer Leverkusen
12 Mads Fenger Nielsen, Randers FC
14 Nicki Bille Nielsen, Villareal
18 Kasper Povlsen, AGF
22 Bashkim Kadrii, OB

Indskiftninger

1 Jonas Løssl,  FC Midtjylland
2 Anders Randrup, Brøndby IF
6 Mads Albæk, FC Midtjylland
11 Nicolaj Agger, Brøndby IF
13 Lasse Nielsen, AaB
15 Jesper Juelsgaard, FC Midtjylland
17 Thomas Delaney, FC København
19 Christian Eriksen, Ajax Amsterdam
20 Matti Lund Nielsen, FC Nordsjælland
21 Henrik Dalsgaard, AaB
23 Nicklas Højlund, Lyngby

Dommerne er fra Norge og hedder Tom Hagen. På linjerne har han Svein Inge Wiken og Sven Erik Midthjell.  Fjerdedommer er Michael Tykgaard fra Danmark.

Holdet får fri efter kampen, og møder ind tirsdag sen aften på hotellet i Skørping, hvor Danmark har base under de indledende gruppekampe.

 

Af: Pia Schou Nielsen - 06. juni 2011, 18:26

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første