Okore erstatter Kjær

Jores Okore, FC Nordsjælland, hentes op fra U21-landsholdet til A-landsholdet i stedet for Simon Kjær til landskampen mod Sverige i Parken fredag aften. Simon Kjær fortsat i spil til landskampen mod Finland i Esbjerg tirsdag den 15. november.

Landstræner Morten Olsen har søndag aften valgt at indkalde FC Nordsjælland-spillere Jores Okore til A-landsholdstruppen.

Den 19-årige forsvarsspiller hentes op fra U21-landsholdet, som bliver samlet med henblik på holdets kommende kvalifikationskamp mod Makedonien næste tirsdag.

”Det er gået hurtigt for Jores Okore. Han kom ind hos FC Nordsjælland i foråret, og har her i efteråret fået sine første kampe på U21-landsholdet. Han har imponeret os med sin spilintelligens både forsvarsmæssigt og i det opbyggende spil,” forklarer landstræner Morten Olsen med henvisning til, at den unge spiller i september og oktober har spillet sine første tre kampe for U21-landsholdet.

I første omgang er Jores Okore udset til at erstatte Simon Kjær, AS Roma, som landstræneren har valgt at se bort fra til i første omgang landskampen mod Sverige. Hvis Simon Kjær bliver klar til landskampen mod Finland i Esbjerg tirsdag den 15. november, vil Jores Okore blive stillet til rådighed for U21-landsholdet forud for holdets kamp mod Makedonien i Skopje.

Jores Okore bliver den fjerde FC Nordsjælland-spiller i den aktuelle landsholdstrup, som Andreas Bjelland, Mikkel Beckmann og Tobias Mikkelsen allerede er udtaget, ligesom klubbens målmand Jesper Hansen er tilsagt som gardering til målmandsposten på selve kampdagen.

Læs mere her:

Kjær ude mod Sverige

Hansen og Lössl på tribunen og Ligalandsholdet

Fire nye mod Sverige og Finland
Ligalandsholdet til Bangkok

Billetsalg Danmark-Sverige
Billetsalg Danmark-Finland


Af: Lars Berendt - 06. november 2011, 18:33

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første