Erfaringer med "11 for Health"

Op mod 30.000 elever og 500 lærere fra de fleste af landets kommuner har deltaget i "11 for Health". Herunder findes et udpluk af udtalelser fra nogle af de skoler og kommuner, som har været med.

”11 for Health” har fået en fast plads hos os, fordi det er et færdigt koncept, som er meget nemt at gå til, og som er for alle elever. Det kræver næsten ingen forberedelse, og hvis du har nogle  bolde og et par toppe, så er du i gang”.

Joachim, Skoleleder på Brøndbyvester Skole

“Alle elever er med og har lyst til at deltage, hvad enten de er erfarne eller nybegyndere, drenge eller piger, under- eller overvægtige. Det hænger godt sammen med en sund skole, bedre sociale kompetencer og styrkede relationer.”

Lars, skolepædagog på Tingløkkeskolen

“Vores elever synes, det er fedt med mere motion i skolen. De kommer i bedre fysisk form, flere får mod på at starte i en fodboldklub, og “11 for Health” giver glade elever, som er klar på at sidde stille og lære i de næste timer. Det virker!”

Ulrik, Idrætslærer på Søndermarkskolen

”Det handler om elevernes sundhed, men støtter også deres rummelighed og sammenhold i klassen. Hvis eleverne trives, så arbejder de også bedre i matematik og dansk.”

Kamilla, idrætskonsulent i Brøndby kommune