HOVEDPARTNERE

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har siden 2017 været Officiel Partner for Kvindelandsholdet og indgik i marts 2019 også som Officiel Partner for Herrelandsholdet, for holdets forsøg på at sikre EM-kvalifikation og muligheden for at spille EM-slutrunde i Parken i København i 2021.

Arbejdernes Landsbank har de seneste år opbygget stor erfaring med synlige partnerskaber i fodboldklubber som Brøndby IF, FC Nordsjælland, AGF og en række andre klubber.

"Herrelandsholdet i fodbold har med rette en helt særlig status i Danmark, og kan om nogen samle hele nationen. Holdet har været igennem en rigtig spændende udvikling de seneste år, hvor fællesskabet og benhårdt arbejde har kastet flotte resultater af sig, som vi så det til VM i Rusland i sommer. Den udvikling og de dyder vil vi gerne bakke op om og blive en del af frem mod EM, der bliver en kæmpe fodboldfest i hele Danmark,” siger Branding- og Kommunikationsdirektør Peter Froulund.

Læs mere på www.al-bank.dk

 

STARK

STARK står bag dem, der kan deres håndværk. Med DBU og STARKs samarbejde er vi stolte over også at stå bag landets dygtigste fodboldspillere. Det danske A-landshold er professionelle, ambitiøse og har råstyrke, og vi deler deres stræben efter at være de bedste.


Som Danmarks største leverandør af byggematerialer med 73 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland har STARK meget at leve op til. Vores kunder er nemlig nogle af dem, der arbejder allerhårdest. De er allerede i gang, før fanden får sikkerhedssko på, og de arbejder videre i projektørlys, når resten af Danmark for længst har forladt hæve-/sænkebordet og den ergonomiske kontorstol. De tæller landets dygtigste håndværkere, og de deler glæden ved fodbold med os, men også ønsket om professionalisme, samarbejde og evnen til at bygge noget, der gør en forskel.


Det samme gør det danske A-Landshold og det danske Old Boys Landshold. Derfor er vi stolte over partnerskabet med DBU og glæder os til sammen med vores kunder at bakke stærkt op om både Herrelandsholdet og de gamle drenge på Oldboyslandsholdet.

Læs mere på www.stark.dk

 

Hummel

Sammen vil DBU og hummel samle danskerne under fodbold fanerne med fornyet kampgejst. et danske sportsbrand hummel, der har rødder dateret tilbage til 1923, var den første tøjsponsor af landsholdet, hvor de ikoniske vinkler og trøjedesign var en fast del af holdet i perioden fra 1979-2004. Med referencer til de glade 80’ere, verdens mest trofaste fans og et uforglemmeligt Europamesterskab i 1992, har hummel og DBU genoptaget samarbejdet med den fælles mission om at bakke landsholdet op og samle danskerne under de røde og hvide faner, så der kan skrives ny dansk fodboldhistorie.

Samarbejdet mellem DBU og hummel spænder over alle 15 danske fodboldlandshold. Det giver spændende muligheder for at komme i tæt kontakt med spillerne og de danske fans, og dermed tage den danske fodboldnation til et nyt niveau. Det danske fodboldlandshold og hummel har en lang og stolt historie bag sig, og målet er på ny at motivere den fælles kampgejst hos de danske fans.

Læs mere på www.hummel.net

 

Carlsberg

Med DBU og Carlsbergs samarbejde er der lagt op til, at de danske landsholdsfans bliver involveret og kommer i centrum. Carlsberg står derfor for en række tiltag, som sætter fokus på fodbold – og ikke mindst venskabet, fællesskabet og passionen på og omkring banen.

DBU og Carlsberg har sammen lanceret Stemningspuljen, som udelukkende skal bruges til at skabe bedre stemning før, under og efter landskampene. Hver gang du køber Stemningsflasken, en Carlsberg-øl med dansk flag på, så går panten ubeskåret til Stemningspuljen. 

Har du idéer til stemningsskabende tiltag, som kan gøre oplevelsen omkring landskampene endnu bedre, så kun du søge midler fra puljen.

Læs mere på www.carlsberg.dk

AL 2 Linier Skilt Cmyk
STARK DK RGB Payoff
Hummel Logo
CBG Logotype Single Colour UMBRACO Tilpasset Version