Træner

STEFFEN HØJER

I december skrev U21-landsholdets tidligere assistenttræner under på en ny kontrakt som assistent, men ting kan ofte gå hurtigt i fodbold, og i dag underskrev Steffen Højer så en ny kontrakt med DBU – denne gang som cheftræner i spidsen for Danmarks største U21-talenter.

”Ja, det går lidt hurtigt en gang imellem, men det er samtidig en unik mulighed, som jeg hverken kan eller vil sige nej til. Det er en rolle, som jeg efter tre et halvt år som assistenttræner- føler mig fuldt klædt på til, og som jeg glæder mig til at gå i gang med. Jeg overtager holdet på et rigtig godt og solidt fundament. Jeg skal bygge videre på holdets DNA, samtidig med at jeg også har mine egne ideer om, hvordan vi optimerer holdet yderligere,” siger Steffen Højer.

I DBU er man glade for, at Steffen Højer har takket ja til den nye rolle i spidsen for det danske U21-landshold, der har to planlagte testkampe i marts, inden EM-kvalifikationen går i gang i juni.

”Steffen er en super kompetent træner, der har været en del af trænerteamet i tæt på fire år. Han ved, hvad det kræver at stå i spidsen for vores U21-landshold, og hvilke krav og forventninger der følger med – både ledelses- og spillemæssigt. Han har de faglige og menneskelige kompetencer der skal til for at indfri de forventninger. Det er også et godt tidspunkt at få ham i gang på, hvor han får tid til at sætte sit præg på holdet, inden EM-kvalifikationen bliver sparket i gang,” siger DBU’s Talent- og udviklingschef, Kenneth Heiner-Møller.

Der arbejdes nu på at få en ny assistenttræner på plads.

Se kampstatistik på Steffen Højer:

Spiller
Træner

20220531FB K124