VM-program aftales i København

VM: Kvalifikation: Programmet for kampene i den kommende VM-kvalifikationsgruppe 1 drøftes på møde i DBUs Fodboldens Hus søndag den 6. januar 2008.

Søndag eftermiddag trak landsholdet Portugal, Sverige, Ungarn, Albanien og Malta i den kommende kvalifikationsturnering til VM-slutrunden i Sydafrika i sommeren 2010.
 
Søndag og mandag blev repræsentanter for de seks fodboldforbund enige om at mødes i København søndag den 6. januar for at drøfte programmet for kampene i kvalifikationsgruppe, der indledes lørdag den 6. september næste år og som afsluttes med sidste spillerunde onsdag den 14. oktober 2009.
 
DBU, der også var vært for det tilsvarende planlægningsmøde forud for den netop afsluttede EM-kvalifikationsturnering, havde opbakning fra det svenske fodboldforbund i værtskabet for mødet, som også Ungarn og Malta var venlige at lægge billet ind på.
 
Eneste udestående er det albanske fodboldforbund, som var repræsenteret ved lodtrækningen i Durban i Sydafrika søndag eftermiddag, men som ikke deltog i det improviserede møde med de fem andre forbund efter lodtrækningsproceduren var afsluttet.
 
Hvis fodboldforbundene i de enkelte grupper ikke kan blive enige om et program gennem forhandling, vil det internationale fodboldforbund, FIFA, fastlægge et program gennem lodtrækning, som ikke tager hensyn til hverken sportslige eller klimatiske forhold.
 
Fodboldforbundene i de ni kvalifikationsgrupper har fra FIFA en deadline frem til 10. januar til at nå til enighed
Af: Lars Berendt - 26. november 2007, 05:55

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første