Sådan starter Danmark

OPDATERET: Michael Silberbauer som venstre back i forsvarskæde med Anders Møller Christensen, Simon Kjær og Lars Jacobsen. I alt seks gengangere fra succeskampen i Lissabon for et år siden i den danske startopstilling til aftenens VM-kvalifikationskamp mod Portugal.

Landstræner Morten Olsens startformation til VM-kvalifikationskampen mod Portugal i Parken om en times tid giver plads til seks af de spillere, der var med til at sikre den meriterende sejr over samme modstander på udebane i Lissabon for ét år siden.
 
I forhold til kampen for et år siden er forsvarsspillerne Leon Andreasen, Daniel Agger og Martin Laursen væk, sidstnævnte har som bekendt helt indstillet sin karriere, og er i stedet medkommentator hos TV2. Daniel Jensen er forsat også ude med en skade, mens Peter Løvenkrands ikke indgår i Morten Olsens planer i øjeblikket.
 
Det giver plads til Stephan Andersen, der også vogtede målet på José Alvalade Stadion sidste år med et forsvar foran sig med Lars Jacobsen som højre back, Anders Møller Christensen til venstre og Simon Kjær til højre i centerforsvaret og Michael Silberbauer som venstre back.
 
Både Lars Jacobsen og Michael Silberbauer var i aktion i kampen sidste år, hvor førstnævnte startede som venstre back, men måtte bæres fra banen med en alvorlig skulderskade, hvorefter sidstnævnte overtog hans plads. Til denne kamp er Lars Jacobsen tilbage på sin naturlige plads i højre side med Michael Silberbauer i venstre.
 
Midtbanen bliver kontrolleret af Christian Poulsen og Martin Jørgensen med anfører Jon Dahl Tomasson som den offensive. Poulsen og Tomasson var også med mod Portugal sidste år.
 
Det giver et angreb med Jakob Poulsen til venstre, Dennis Rommedahl som højre wing og Nicklas Bendtner som den midterste angriber. Rommedahl og Bendtner var også med mod Portugal sidste år, hvor Bendtner scorede det første danske mål.
 
Som indskiftningsspillere har landstræneren valgt forsvarsspillerne William Kvist og Per Krøldrup, midtbanespillerne Hjalte Bo Nørregaard og Lasse Schøne, angriberne Jesper Grønkjær og Søren Larsen samt målmand Kim Christensen.
 
 
Danmarks startopstilling:
 
1          Stephan Andersen
2          Christian Poulsen
3          Simon Kjær
4          Anders Møller Christensen
5          Michael Silberbauer
6          Lars Jacobsen
7          Jakob Poulsen
8          Dennis Rommedahl
9          Jon Dahl Tomasson (anfører)
10        Martin Jørgensen
11        Nicklas Bendtner
 
Indskiftningsspillere:
 
12         William Kvist-Jørgensen
13         Per Krøldrup
14         Lasse Schøne
15         Hjalte Bo Nørregaard
16         Kim Christensen
17         Jesper Grønkjær
18         Søren Larsen
 
Det betyder, at Michael Lumb, Johan Absalonsen, Søren Rieks og Thomas Augustinussen ikke kommer i betragtning til denne kamp, hvor målmand Thomas Sørensen afsoner én spilledags karantæne.
 
Alt om Danmark-Portugal 


Portugals startopstilling

 
Nr.SpillerKlub
1
Eduardo
SC BRAGA
2
Bruno Alves
FC PORTO
3
Bosingwa
CHELSEA FC
5
Duda
SEVILHA
6
Ricardo Carvalho
CHELSEA FC
7
Cristiano Ronaldo (C)     
REAL MADRID
8
Tiago
JUVENTUS FC
10
Deco
CHELSEA FC
11
Simão Sabrosa    
ATLÉTICO MADRID
15
Pepe
REAL MADRID
16 
Raul Meireles
FC PORTO
   
   
4
Rolando
FC PORTO
9
Liedson
SPORTING
12
Beto
FC PORTO
13
Miguel
VALENCIA CF
14
Nuno Gomes
BENFICA
17
Nani
MANCHESTER UFC
18
Maniche
FC KÖLN


 
 
Læs også:
 
Se landsholdet træne

Følg landsholdet med landsholdsklubben
 
Af: Lars Berendt - 05. september 2009, 06:23

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første