Michael Ribers på Ligalandsholdet

Afbud fra Ulrik Laursen, OB, giver plads til Michael Ribers, FC Nordsjælland på Ligalandsholdet. Ribers bliver tredje spiller fra den sjællandske klub, der i forvejen har Thomas Kristensen og Morten Nordstrand i truppen.

FC Nordsjælland får sin tredje spiller med på Ligalandsholdet.
 
Det sker i skikkelse af den 25-årige forsvarsspiller, Michael Ribers, som dermed kan slutte sig til klubkammeraterne Thomas Kristensen og Morten Nordstrand, når Ligalandsholdstruppen rejser på træningsophold i januar.
 
”Michael var med på vores bruttoliste, da vi valgte den oprindelige trup til Ligalandsholdet, og nu får vi så chancen for at se ham i aktion internationalt og få bekræftet vores opfattelse af ham som en stabil og meget spilintelligent forsvarsspiller,” forklarer landstræner Morten Olsen.
 
Udtagelsen af Michael Ribers skyldes et afbud fra Ulrik Laursen, OB, som begrundes i private årsager.
 
Ligalandsholdet rejser på træningsophold mandag den 15. januar. Træningsturen omfatter en kamp mod USA i Los Angeles lørdag den 20. januar, hvorefter truppen rejser et par timer sydpå til de mellemamerikanske stater El Salvador og Honduras.
 
Her spiller holdet mod El Salvador i hovedstaden San Salvador onsdag den 24. januar og mod nabostaten Honduras lørdag den 27. januar i hovedstaden Tegucigalpa. Derefter går turen hjem via USA søndag den 28. med ankomst i Københavns Lufthavn mandag den 29. januar om eftermiddagen.
 
Læs mere om Ligalandsholdet her.
 
Af: Lars Berendt - 06. december 2006, 03:29

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første