MENU

Få gang i klubbens fædre

Med konceptet Motionsfodbold for mænd kan du komme nemt og hurtigt i gang med at tilbyde fleksibel fodbold for mænd i alderen 30-50 år. Er du hurtig, er der økonomisk hjælp at hente.

Oplever klubben spillere, som stopper efter de er kommet lidt op i årene eller fædre, som står og kigger på deres fodboldbørn fra sidelinjen, men selv kunne bruge en succes på banen? Et nyt initiativ skal få gang i den voksne målgruppe.

”Turneringsfodbold er populært og et rigtig godt tilbud til mange. Men ikke til alle. Vi oplever, at der er en stor målgruppe, som gerne vil spille fodbold, men ikke gider kamp hver weekend. Motionsfodbold for mænd gælder som udgangspunkt kun træning – og i en fleksibel form,” fortæller Kenneth Grønlund Rasmussen, projektleder i DBU.

DBU støtter de første 15 klubber, som ønsker at få gang i motionsfodbold for mænd med op til 2.000,- kroner til et opstartsarrangement efter klubbens ønske.

Gratis tilbud til klubben

I hele 2015 kan klubben få en konsulent, som sikrer rammerne for en ny succes for klubbens seniorfodbold. Tilbuddet er gratis, og der følger materialepakke med for at få aktiviteten i gang.

Konceptet bag Motionsfodbold for mænd er, at spillerne blot møder op til den enkelte træning uden til- eller framelding. Typisk tilbydes én ugentlig træning.

Tag fat i én af DBU’s konsulenter for en uformel snak og hør om mulighederne for motionsfodbold for mænd i din klub – tilrettelægges efter klubbens og spillernes ønsker.

Jylland & Fyn
Anders Østergaard, anoe@dbu.dk tlf. 5166 0221.
Henrik Sørensen, heso@dbu.dk tlf. 2157 5009.

Øst for Storebælt
Ian Pedersen, ianp@dbu.dk, tlf. 3120 6200.

Lolland-Falster

Hans-Henrik Krøll, tlf. 2218 8017.

Motionsfodbold for mænd er en del af projektet Fodbold Fitness, som er støttet af Nordea-fonden.

Log ind