Måned

Landsholdet: Sådan fejrer vi nytår!

Uffe Bech fejrer nytåret med et brag, mens Nicklas Bendtner har en helt særlig nytårstradition med sin mor. Dét og meget mere kan du høre om i denne video!

Læs nyheden

24. december: Pierre Emiles top 5 playliste!

Så blev det endelig juleaften, og det betyder, at du nu får den sidste top 5 playliste i landsholdets musikjulekalender. Vi slutter af med Pierre Emile Højbjergs!

Læs nyheden

23. december: L. Andersens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Lucas Andersens!

Læs nyheden

22. december: Bendtners top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Nicklas Bendtners!

Læs nyheden

21. december: Peter Bondes top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en top 5 playliste. I dag får du assistenttræner Peter Bondes!

Læs nyheden

Yndlings julesange? Den er svær...

I vores 4. adventsvideo har vi spurgt spillerne om, hvilke julesange de allerbedst kan lide. Åbenbart er det ikke julemusik, de lytter så meget til. Der var i hvert fald flere, der havde svært ved at komme med deres bud på god julemusik...

Læs nyheden

DBU nedlægger landstrænerstilling

DBU har i dag opsagt samarbejdet med U17 kvindelandstræner Anders With Damgaard, hvis stilling nedlægges som et led i DBU’s spareplan og et behov for at gentænke arbejdet med talentudviklingen.

Læs nyheden

20. december: Ankersens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Peter Ankersens!

Læs nyheden

Fodbold giver ny identitet

En gang om ugen samles et fodboldhold i Boldklubben Fremad Valby. Spillerne kommer i meget høj grad for at holde sig i gang, men også for at få en anden historie at fortælle om dem selv.

Læs nyheden

19. december: Simon Poulsens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Simon Poulsens!

Læs nyheden

Log ind