MENU
D
T
M
S

Måned

Kom i mål med spillerregistrering

De fleste danske fodboldklubber har nu fået registreret deres fodboldspillere. Vi hjælper de sidste videre.

Læs nyheden

Ny runde for ansøgning om støtte til multibaner

Nordea-fonden og DBU støtter anlæg af op mod 30 multibaner med 10 millioner kroner fordelt over tre år. Anden ansøgningsrunde er nu sat i gang – med deadline 26. februar 2014.

Læs nyheden

Fiskeri forbudt

Tema: Fiskeri er forbudt. Men klubskifter er absolut tilladt. DBU sætter ungdomsspillerne i fokus og arbejder kontinuerligt på at forbedre reglerne for fleksible klubskifter, der er en nødvendig del af talentudviklingen. Debat og kommentarer er velkomne.

Læs nyheden

Nyt Klub-CMS på vej

For mindre end 300 kroner om måneden tilbyder DBU efter sommerferien et nyt Klub-CMS, hvor integration af data i et responsivt design giver klubberne et billigt, dynamisk website med brugervenlighed i højsædet.

Læs nyheden

DBU søger fagfolk

DBU søger ressourcepersoner, som gennem deres deltagelse i fodboldforbundets faggrupper vil bidrage til videreudviklingen af dansk fodbold de kommende år. Deadline tirsdag.

Læs nyheden

EM-pigernes vilde jubel nomineret

EM-pigernes vilde jubel efter avancementet til EM-kvartfinalen i sommers i Sverige er med 40.000 visninger det absolut mest sete klip på dbu.dk. De er ligeledes nomineret til Årets Jubelscene ved 'Sport 2013', der sendes lørdag aften.

Læs nyheden

DM i Futsal i Gigantium

I weekenden den 1.-2.februar lægger Gigantium i Aalborg gulv til Danmarksmesterskabet i futsal for kvinder, U18-piger, U17- og U19-drenge.

Læs nyheden

Jubilæumskamp mod Sverige

DBU fejrer 125 års fødselsdag med jubilæumskamp mod Sverige i Parken onsdag den 28. maj. Fodboldevents i Fælledparken op til kampen.

Læs nyheden

Besøg DBU’s Fodboldfanzone på LEGO® World

Vinterferie: Oplev DBU’s Fodboldfanzone på dette års LEGO® World i Bella Center.

Læs nyheden

Børneattester bliver digitale

Fra 1. april bliver det muligt for fodboldklubber at indhente børneattester digitalt, mens det fra 1. november er et krav.

Læs nyheden

Log ind