Måned

Bolden triller i udsatte boligområder

Over sommeren sætter DBU sammen med række fodboldklubber og deres frivillige gang i DBU’s Get2 Fodboldskoler, der skal styrke fællesskabet i nogle af Danmarks mest udsatte boligområder

Læs nyheden

Glens meget menneskelige ledelsesstil

Trænerlounge: Få et indblik i P-træner, Glen Riddersholms, personlige ledelsesfilosofi, der bygger på oprigtighed og grundlæggende interesse for andre mennesker

Læs nyheden

5 pokalbrag på Farum Park - nu med kampfakta!

Lørdag afvikles finalerne i Faxe Kondi Ungdomspokalen 2014. Kampene afvikles på Farum Park, og der er gratis adgang til arrangementet.

Læs nyheden

Danske dommere indtager Europa

Fire danske dommerkvartetter skal i aktion i de indledende kvalifikationsrunder til både Champions League og Europa League.

Læs nyheden

U23: Fair nederlag til Tyskland

Danmarks U23-landshold spillede onsdag eftermiddag venskabskamp mod Tysklands U20-landshold som forbereder sig til sommerens U20-VM i Canada.

Læs nyheden

1. divisionsbrag i DBU Pokalen

Der var 96 hold i bowlen, da der i dag blev trukket lod til DBU Pokalens 1. runde under DBU. Se, hvem dit hold skal møde her…

Læs nyheden

U17: Klar til Open Nordic

Det danske U17-landshold spiller Open Nordic Tournament på hjemmebane i Kolding og Nr. Aaby i juli. Landstræner Jan Michaelsen har udtaget truppen, som blandt andet består af tre spillere fra udenlandske klubber.

Læs nyheden

10 millioner til fodboldklubberne fra Nordea-fonden

Nordea-fonden og DBU's multibanepulje, som allerede har støttet 24 klubber rundt i landet til at anlægge en ny multibane, fordobles til 20 millioner kroner. Næste ansøgningsfrist er den 14. august 2014.

Læs nyheden

Nye ansigter i Superligaen

Jørgen Nielsen og Benjamin Svedborg er nye dommere i Superligaen, mens Benjamin Leander rykker op i NordicBet Ligaen. Tre nye dommere i 2. division.

Læs nyheden

Sjældent nederlag til Oldboyslandsholdet

Efter at have været ubesejret i mere end fire år, løb holdet ind i nederlag til AB's Pokalmestre fra 1999. Holdet tabte 2-3 på AB's dejlige anlæg i Bagsværd.

Læs nyheden

Log ind