Måned

U17: Ærgerligt nederlag til Tjekkiet

Det danske U17-landshold tabte 0-1 til Tjekkiet. Dermed ser chancerne for dansk avancement i EM-kvalifikationen små ud.

Læs nyheden

Bech og Poulsen i A-truppen

Uffe Bech og Yussuf Poulsen var de to kaniner Morten Olsen hev op af hatten, da han i dag offentliggjorde 22 spillere til EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal den 11. og 14. oktober.

Læs nyheden

U21: En svær udfordring venter

U21-landstræner Jess Thorup har udtaget de 18 spillere, som skal sikre dansk EM-slutrundedeltagelse gennem de to forestående playoff-kampe mod Island.

Læs nyheden

DBU ændrer i ledelsen

DBU rykker rundt på ansvarsområderne i ledelsesgruppen, der samtidig bliver reduceret. Det er konsekvensen efter, at DBU i dag har opsagt samarbejdet med hhv. elitechef John Helt og udviklingschef Poul Gilling, der begge fratræder med øjeblikkelig virkning.

Læs nyheden

DBU bidrager gerne til intensiveret kamp mod matchfixing

Kulturministeren har i dag offentliggjort en række tiltag i kampen mod matchfixing efter ny stor rapport. DBU roser og foreslår yderligere skærpelser.

Læs nyheden

Ny stemningspulje skal skabe fest på lægterne

Carlsberg og DBU opretter en ’Stemningspulje’ som et led i det nye officielle partnerskab på DBU Landshold. Her kan landsholdsfans ansøge om midler til stemningsskabende aktiviteter.

Læs nyheden

DBU etablerer servicecenter

Etablering af nyt servicecenter skal sikre, at DBU får endnu mere fokus på håndteringen og serviceringen af vores kunder, LU og partnere.

Læs nyheden

Mindeord - Kaj Lauritsen

DBU og dansk fodbold har mistet en af sine ældste og mest erfarne personligheder. Tidligere mangeårigt bestyrelsesmedlem i DBU og tidligere formand for henholdsvis Lolland-Falsters Boldspil-Union og B 1901 Kaj Lauritsen er død godt en måned efter sin 90 års fødselsdag. Dermed har vi mistet en ildsjæl, som gennem en menneskealder har sat sit præg på dansk fodbold. Kaj modtog DBU’s Guldnål og DIFs Ærestegn for sin indsats, ligesom han var æresmedlem i både LFBU (nu DBU Lolland-Falster) samt B 1901.

Læs nyheden

B.93/HIK/Ryparkens resultater fastholdes

B.93/HIK/Ryparkens resultater i 3F Ligaen fastholdes. Tre hold rykker ned i kvalifikationsligaen.

Læs nyheden

Log ind