MENU

Måned

DBU Pokalen: Muligt lokalbrag på Vestegnen

BK Rødovre fra Københavnsserien er fortsat med i bowlen, når der fredag trækkes lod til DBU Pokalens tredje runde. Følg lodtrækningen live her på siden!

Læs nyheden

Toptrænere indtager Store Trænertræf

Når DBU afholder Store Trænertræf den 7. og 8. november 2014 i Vejen, kan du blandt andre møde Danmarks første kvindelige P-licenstræner, Lene Terp, og superligatræner i Esbjerg fB, Niels Frederiksen.

Læs nyheden

Surt dansk nederlag i jævnbyrdig kamp

Det danske U17-pigelandshold mødte tirsdag Irland i første af to landskampe. En jævnbyrdig kamp, men en blunder i det danske forsvar kostede dyrt, og Danmark tabte 1-0.

Læs nyheden

DBU-formand besøger borgmestre

Jesper Møller indleder en række besøg hos borgmestre i hele landet, når han onsdag morgen mødes med Holger Rasmussen fra Lolland Kommune og senere samme dag med John Brædder fra Guldborgsund

Læs nyheden

U18 slog Montenegro

Tirsdag vandt U18-landsholdet den første af de to kampe mod Montenegro med 2-1 efter at have været bagud 0-1 tidligt i kampen.

Læs nyheden

Gå på banen med U21-landsholdet

Deltag i konkurrencen om at være blandt de tre heldige, der skal gå på banen med U21-landsholdet til den vigtige EM-playoff-kamp mod Island i Aalborg den 10. oktober.

Læs nyheden

B93/HIK/Ryparken siger farvel til 3F Ligaen

B93/HIK/Ryparken har meddelt DBU, at det ambitiøse klubsamarbejde ikke længere vil være at finde i landets bedste kvinderække. DBU’s bestyrelse vurderer konsekvensen for ligaen.

Læs nyheden

EM 2020 til Danmark

UEFA har i dag udpeget København som en af de 13 værtsbyer til EM-slutrunden i 2020

Læs nyheden

Fairplay markeret landet over

FIFA Fairplay-dage er netop overstået. Og som vanligt blev de to vindere af 3F Ligaens og Superligaens fairplaykonkurrence kåret, ligesom græsrødderne har markeret fairplay i en række kampe landet over.

Læs nyheden

U19: 3 kampe - 9 point

U19-landsholdet vandt også den tredje og sidste kamp i EM-kvalifikationsrunden i Aserbajdsjan. Danmark slog Ukraine med 4-1, hvilket kan blive ensbetydende med en bedre seedning til eliterundens lodtrækning.

Læs nyheden

Log ind