Gå på banen med U21-landsholdet

Deltag i konkurrencen om at være blandt de tre heldige, der skal gå på banen med U21-landsholdet til den vigtige EM-playoff-kamp mod Island i Aalborg den 10. oktober.


Foto: Rie Neuchs



Den 10. oktober spiller det danske U21-landshold den vigtige playoff kamp om at komme til EM. Derfor søger vi lige nu tre modige drenge eller piger, somvil gå på banen med U21-landsholdet i Aalborg.

Er du mellem syv og 11 år og max. 145 cm høj, så kan du blive en af de tre heldige, som skal gå på banen med enten den danske anfører, den islandskeanfører eller dommeren. Hvem der går på banen med hvem, trækker vi lod om.

Udover den store oplevelse ved at gå med landsholdet på banen, får du også et landsholds-spillersæt, du skal have på, når I går ind på banen, som duefterfølgende må beholde. Til kampen er der gratis adgang, så du kan tage alle dine venner, din familie og hele dit fodboldhold med på Aalborg Stadion.


DELTAG I KONKURRENCEN HER 

Kampen mod Island spilles den 10. oktober kl. 18.00 på Aalborg Stadion, hvor der er gratis adgang for alle.

Konkurrencen løber frem til mandag den 6. oktober kl. 9.00

 

Fakta om U21-landsholdet

  • Holdet har ikke tabt en eneste af de 10 kampe i EM-kvalifikationen. Otte kampe er vundet og to er endt uafgjort.
  • Holdet har en målscore på 37-9 og er dermed det mest scorende hold i EM-kvalifikationen.
  • På holdet har stjerner som Andreas Christensen (Chelsea FC), Jannik Vestergaard (Hoffenheim), Lucas Andersen (Ajax), Nicolaj Thomsen (AaB) og Jores Okore (Aston Villa) været med til at sikre de to kommende EM-playoff kampe. U21-landstræner Jess Thorup udtager holdet til kampene mod Island den 30. september.
  • Holdet var inden lodtrækningen til playoff-kampene seedet i det bedste lag sammen med Spanien, Frankrig, Italien, Portugal, Tyskland og England. Dermed undgik Danmark de store fodboldnationer og skal i stedet møde Island i de to vigtige playoff-kampe. Derfor er chancen for dansk EM-slutrundedeltagelse alt andet lige en smule større.
  • Der er gratis adgang til kampen for alle.



Log ind