MENU

Måned

U21: Vejen til EM går over Island

Det danske U21-landshold skal møde Island i de to afgørende playoff-kampe om at komme til EM. En OK lodtrækning, siger landtræner Jess Thorup.

Læs nyheden

Advarsel til Beran Camili

BK Frems, Beran Camili, idømmes en advarsel for at have råbt af en bolddreng i 2. divisionskampen BSV – BK Frem den 6. september.

Læs nyheden

Web-tv: Knivskarp Olsen om breddetrænere

Kunne Morten Olsen være blevet frivillig træner? Og hvorfor ser han ikke breddekampe? Det gav han svaret på torsdag aften i Tilst efter et seminar, som foregik foran 150 breddetrænere.

Læs nyheden

U17 klar til EM-kvalifikation

Jan Michaelsen har udtaget 16 af 18 spillere til 1. EM-kvalifikationsrunde, hvor Danmark møder Rumænien, Tjekkiet og Andorra i kampen om de to pladser ved Eliterunden.

Læs nyheden

Multibane skaber lokalt fællesskab

Over hele landet skyder multibaner i disse dage op som en direkte konkurrent til computerskærmen og hjemmets fire vægge.

Læs nyheden

U21 undgår store nationer i EM-playoff

Det danske U21-landshold er blevet seedet til EM-playoff-lodtrækningen. Dermed undgår Danmark de helt store fodboldnationer.

Læs nyheden

U21: Sluttede kvalen af med storsejr

Det danske U21-landshold mødte her til aften Bulgarien i den sidste EM-kvalifikationskamp. En kamp som endte med en 7-1 sejr til Danmark, som dermed er gået ubesejret gennem kvalifikationsturneringen.

Læs nyheden

Danmark-Armenien succes på sociale medier

Søndagens landskamp blev en succes på den digitale bane. Landsholdets sejrssang nåede ud til over en million fans, og DBU lancerede nyt Twitter og Instagram koncept på storskærm i Telia Parken.

Læs nyheden

U18 mod Montenegro

Jacob Rasmussen, der for nyligt er skiftet til tyske Schalke 04, er blandt de 18 spillere, som U18-landstræner Henrik Clausen har udtaget til to landskampe mod Montenegro i september måned i København

Læs nyheden

U21: Chance for playoff-seedning

Syv af de 14 hold i playoff-kampene bliver seedet, inden der trækkes lod. Med held kan Danmark komme i det fine selskab, derfor er en sejr i aftenens kamp mod Bulgarien vigtig.

Læs nyheden

Log ind