Måned

Morten Olsen om landstrænerjobbet

Lise Kissmeyer fra DBU Trænerlounge har stillet fem fundamentale spørgsmål til manden med Danmarks mest prestigefyldte trænerjob

Læs nyheden

DBU inddrager to spilleragentlicenser

Lasse Mortensen og Samuel Mensah har fået inddraget deres spilleragentlicens efter overtrædelse af DBU’s reglement for spilleragenter. DBU advarer samtidig spillere og klubber mod at benytte uautoriserede personer der opererer på spillermarkedet uden den påkrævede autorisation.

Læs nyheden

U21 møder Schweiz i Esbjerg

Det danske U21-landshold rykker til Esbjerg, når holdet den 22. maj møder Schweiz i en testkamp.

Læs nyheden

U16 Future: Sejr efter flot fight

Det danske U16-Futurelandshold spillede torsdag den anden kamp mod Belgien. Efter en flot kamp, hvor danskerne var pressede især i 2. halvleg, så lykkedes det de unge talenter at hive en 1-0 sejr hjem.

Læs nyheden

Kom godt fra start som træner

Her får du gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med DBU’s C-træneruddannelse – uden at miste pusten.

Læs nyheden

Nye licenskrav til målmandstræneren

Målmandstrænere fra højeste landsholds- og klubniveau samlet i DBU for som de første at erhverve sig helt ny UEFA-licens. Landsholdets målmandstræner, Lars Høgh mener at licensen gør målmandstrænerne til et langt større aktiv for klubberne

Læs nyheden

DBU Pokalen: Sejr til AaB i Horsens

Med en sejr på 3-1 i første akt af pokalsemifinalen mod AC Horsens står AaB med gode muligheder for at vinde ’the double’.

Læs nyheden

Nyt klubkoncept om ungdomsfodbold på vej

Et helt nyt klubkoncept – Ungdomsfodbold 2.0 – er på vej. Fastholdelse af unge fodboldspillere er grundstenen i konceptet, der bygger på kluberfaringer. Følg med på Facebook!

Læs nyheden

Jesper Møller: Nations League er et spændende tiltag

UEFA’s 54 medlemmer vedtog hertil morgen dansk tid rammerne for en kommende Nations League, som hilses velkommen af DBU

Læs nyheden

Selvmål giver FCK matchbold

Jens Stryger Larsen blev matchvinder – for FCK – da FC København slog FC Nordsjælland med 1-0 i den første af to semifinaler i DBU Pokalen.

Læs nyheden

Log ind